IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис: Да работя с Рейчъл Уайз и Мишел Уилямс беше като подарък за мен

6 март 2013 08 57

Актрисата не се замислила да участва в лентата за магьосника Оз, защото искала да работи с двете дами

Мила Кунис, Снимка: Reuters

Мила Кунис, Снимка: Reuters

Мила Кунис е една от звездите, които участват в лентата „Oz the Great and Powerful". Актрисата неотдавна спомена, че не държи да прави по няколко филма на година, а един и стига. Освен това половинката на Аштън Кътчър копнее да се отдели от светската суета и да живее на по-тихо място. Но тя дори не се е замислила дали да приеме роля в продукцията, защото копнеела да работи с колежките си Рейчъл Уайз и Мишел Уилямс.

По време на конференция в Лондон миналата седмица Кунис каза пред BANG Showbiz: „Възможността да работя със Сам (Сам Рейми е режисьор на лентата) бе истинска чест за мен. А дамите са колежките, с които всеки би искал да работи. Те наистина са невероятни и дори бих казала, че работата ми с Рейчъл Уайз и Мишел Уилямс бе като подарък за мен. Да си партнирам с Джеймс (Джеймс Франко) пък винаги е било много забавно изживяване".

Рейчъл Уайз също е подходила към участието си във филма с голям ентусиазъм. Актрисата сподели, че режисьорът Сам е един магьосник, който вдъхва нов живот на класическата история за „Магьосникът от Оз" (1939 г.).

„Направо се влюбих в сценария, обожавам героинята си. Сам Рейми е истински магьосник", сподели дамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари