IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк: Всичко се върти около моите коремни мускули

6 март 2013 10 19

Певицата е обсебена от спорта

Пинк, Снимка: сп. Shape

Пинк, Снимка: сп. Shape

Певицата Пинк е една от дамите, която не спира да показва стегнатия си корем. Тя много се гордее с постигнатото и буквално е пристрастена към упражненията, които и помагат да се сдобие с „плочки" в тази област на тялото.

Неотдавна певицата сподели в интервю, че никога не е била считана за красива и от малка са я определили за мъжкарана. Може би по тази причина звездата не държи да изглежда женствена, а иска да навира в очите на хората мускулите си.

Четири седмици, след като роди, Пинк веднага влезе в залата и започна с упражненията. Това накара много лекари да се притеснят за примера, който дава на по-младото поколение, изразяващ се в някакъв култ към мускулатурата на тялото и фитнесa.

Джесика Бийл, Лили Бекер, Фернанда Брандо и Мел Си са само част от другите знаменитости, които искат да вят бицепси и да ги демонстрират на публиката. Спортният психолог проф. Юрген Бекман определя подобна зависимост като пристрастяване, което е извън нормите на нормалното поведение. Той предупреждава, че всяко обсебване е вредно за здравето и дори със спорта не трябва да се прекалява.

Вие харесвате ли жени с плочки на корема или това си е "запазена марка" за мъжете?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари