IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким влезе в болница

7 март 2013 15 05

Риалити звездата тича при доктора, обляна в сълзи, заради коремни болки

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Ким Кардашян е влязла по спешност в болница, но реално не е имало никаква сериозна причина , която да застраши нейния или живота на бъдещото ѝ бебе.

Брюнетката е изпитала остри болки в коремната област този вторник (5.03) и се е обадила на приятели, които веднага са я закарали в медицинско заведение в Лос Анджелис.

„Ким започна да се чувства зле още, докато се прибираше от Париж и се обади на приятели, веднага щом кацна. От притеснение се разплака и отиде при лекаря обляна в сълзи, разкри неин близък пред New York Post.

След прегледа тя е била предупредена да се грижи повече за себе си и да си почива. Кардашян също така трябва да намали спорта.

„Ким не уважава това, че е бременна. Тя работи с двама различни треньора, за да контролира теглото си, сред които и професионалистката в тази област Трейси Андерсън. Освен това тя непрекъснато е на път", издаде друг източник пред медията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари