IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър колабира на сцената

8 март 2013 07 04

Певецът изчезва за 10 минути от сцената и после се връща да довърши шоуто си

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Изпълнителят на „Baby" Джъстин Бийбър напоследък не е на себе си. След като разгневи феновете си с двучасово закъснение за концерта си в Лондон, канадецът успя да изправи космите на врата им, след като почти не припадна на друга своя изява вчера (07.03).

Наложило се е звездата да прекъсне изпълнението и спешно да се види с доктор, като се е върнал 10 минути по-късно, за да довърши изявата си.

След края на концерта Джъстин е отишъл в болница, за да си направи пълни изследвания, пише E! News.

„Имаше спешно нужда от кислород. Искаше да довърши шоуто си и сега е на път към болницата", издаде пред медията вчера говорителят му.

Мениджърът на Бийбър е запечатан на видео, в което обяснява на феновете, че Бийбър няма кислород по време на шоуто и се нуждае спешно от намесата на лекар.

Напоследък звездата купонясва постоянно и се е отдал на различни пороци. Това си навлече гнева не само на феновете, но и на шефовете си, които го смъмриха след злополучния му концерт. Певецът официално е обещал да се вземе в ръце и да постави феновете си преди всичко друго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари