IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни и Стейси Киблър са пред раздяла

9 март 2013 12 15

Краят на приказката бил близо, според последните слухове

Джордж и Стейси на "Оскар"-ите; Снимка: Reuters

Джордж и Стейси на "Оскар"-ите; Снимка: Reuters

Изглежда Джордж Клуни скоро ще си възвърне статута на вечния ерген. Според най-новите слухове, публикувани в списание US Weekly, той и последното му гадже - Стейси Киблър са пред окончателна раздяла.

Холивудският актьор и бившата кечистка, която се изявява и като актриса, са заедно от година и половина, но отношенията им доста са охладнели напоследък.

Запознати твърдят, че двамата постоянно се отдалечавали един от друг през последните няколко месеца и връзката им е към своя край. "Те нямат абсолютно нищо общо помежду си", казва източник, близък до 33-годишната блондинка.

"Тя обича да излиза и да се забавлява, но 51-годишният Джордж е изгубил желанието си за купони. Тя започна да усеща разликата във възрастта им и взе да ѝ тежи."

Клуни и Стейси дойдоха заедно на наградите „Оскар" на 24 февруари, когато той беше награден заедно с Бен Афлек за общата им продукция  „Арго" (която взе отличие за най-добър филм на годината), но видимо се държаха по-хладно един към друг, твърдят очевидци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Изтича срока,за който Киблър ли е ква е,го е наела да я прай известна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар