IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се присмива на Джъстин

11 март 2013 06 46

Певицата се радва, че вече нямат нищо общо и си търси по-възрастен мъж

Селена Гомес, Снимка: Reuters

Селена Гомес, Снимка: Reuters

Актрисата и певица Селена Гомес не само, че е преживяла раздялата си с Джъстин Бийбър, но и вече му се присмива. 20-годишната звезда заряза канадския тийнидол в началото на годината след двегодишна връзка и отказа да поддържа, какъвто и да е контакт с него.

Все пак г-ца Гомес не стои съвсем „на тъмно" за живота на бившия си и следи какво се случва с него. А Бийбър се държи повече от странно и допуска грешка след грешка, което може да опорочи идеализирания му от феновете имидж.

Миналата седмица той си спечели гнева на феновете, след като закъсня два часа за концерт и накрая заяви, че вината не била негова, а на технически неизправности.

„Селена следи какво се случва с Джъстин и просто се смее и смее. Не ѝ пука за него изобщо. Джъстин е луд и тя не иска да бъде негова майка повече. Тя се чувства спокойна и свободна и се наслаждава на времето, което прекарва със своите приятелки. Той е странен и тя не намира поведението му за секси или нещо подобно. Просто иска мъж, който е наясно със себе си, а не някакво лудо момче", разкри източник пред HollywoodLife.com.

Гомес е стигнала до извода, че се нуждае от по-възрастен мъж и се оглежда за такъв.

„На нея наистина ѝ падна голям товар от раменете, след като се раздели с Джъстин. Тя би се срамувала от поведението му в момента. Той се превърна в човека, който тя никога не би искала да бъде", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари