IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Бийбър отменят концерти

11 март 2013 11 28

Барабдоската получи забрана от лекарите заради ларингит, а канадецът не даде никакви обяснения за промяната в графика му

Риана, Снимка: Reuters

Риана, Снимка: Reuters

Феновете на попмузиката тази седмица имат всички основания да бъдат разочаровани. Две от най-големите звезди на музикалната сцена в момента – Риана и Джъстин Бийбър отмениха свои концерти.

Рири се сдоби с ларингит, което я постави в положение, в което няма никакъв изход. Днес тя трябваше да пее в TD Garden, но има забрана от докторите да използва гласа си на сцената.

„За съжаление, след препродадения концерт на Риана миналия петък, тя получи ларингит и докторите ѝ забраниха да пее тази вечер", пишеше на официалната страница на звездата.

Утре барбадоската трябва да изнесе концерт в Балтимор и за момента той не е отменен.

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

За разлика от основателните причини, които накараха Риана да разочарова феновете си, отлагането на концерта на Бийбър в Португалия остава пълна загадка. Канадецът трябваше да направи шоу днес и утре в Лисабон, но втората му изява е отменена.

На неговия официален сайт стои следното мистично съобщение: „Поради непредвидени обстоятелства Джъстин Бийбър няма да може да пее на 12 март в Лисабон. Джъстин няма търпение да зарадва феновете си на 11 март, а всички, които са закупили билетите си за втората му изява, ще могат да си получат парите в рамките на един месец от датата на концерта".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари