IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит не харесва гаджето на сина си

12 март 2013 14 56

Холивудският актьор не иска синът му Джейдън да излиза с Кайли Дженър

Семейство Смит, Снимка: Reuters

Семейство Смит, Снимка: Reuters

Според последните слухове Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит не са доволни от факта, че синът им Джейдън излиза с Кайли Дженър, която е част от клана Кардашян.

Холивудската двойка смята, че Джейдън ще бъде подмамен да участва в телевизионното риалити шоу на семейството на приятелката си, рано или късно. Уил и Джейда се притесняват, че Кардашян ще оплетат в мрежите си момчето им и то ще стане герой от скандалното им предаване „Keeping Up with the Kardashians".

"Уил и Джейда не са много щастливи от връзката на Джейдън с Кайли", казва източник, близък до семейство Смит. "Те със сигурност ще се помъчат да го разделят с поредната амбициозна брюнетка от прочутия арменски клан".

Въпреки това, майката на Кайли - Крис Дженър, има точно такива идеи за тази връзка.

"Тя настоява Кайли и Джейдън да бъдат новото, свежо, звездно попълнение в риалити шоуто, тъй като се очаква Ким Кардяшян да понамали изявите си, след като роди през лятото", допълва източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари