IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър стана модел

13 март 2013 11 51

Айрланд Болдиун е подписала договор с две модни агенции

Алек и Айрланд Болдуин; Снимка: Splash News

Алек и Айрланд Болдуин; Снимка: Splash News

Айрланд Болдуин, дъщерята на актрисата Ким Бейсинджър и бившия ѝ съпруг - Алек Болдуин, вече официално започва кариера на модел.

17-годишната звездна наследница е подписала договор с две различни модни агенции, една в Лос Анджелис и една в Ню Йорк. За тези агенции са работили редица легендарни модели като Кейт Мос, Карли Клос и Шанел Иман.

Айрланд сподели новината сама на страницата си в Twitter. Развълнуваната тинейджърка сподели новината така: "Официално работя за @ TwoManagement и @ IMGModels и съм благословена, щастлива и готова за предизвикателствата на тази професия!"

Младата красавица, която прилича доста на известната си майка, има със сигурност ръст за модел (188 см).

С този свой ход момичето тръгва по стъпките на Ким, която подписва своя моделски договор с агенция Ford, когато е едва 16-годишна. Тя се насочва към кино индустрията доста по-късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
188 см ?!?! Малееееее, доста е върлинеста. Това и за мъж е голяма височина, за жена - не мога да си представя. Да не сте объркали цифрите нещо.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар