IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър призна за афера с риалити звезда

13 март 2013 12 39

Жената се похвалила публично, че той е страхотен в леглото

Джерард Бълтър, Снимка: Reuters

Джерард Бълтър, Снимка: Reuters

Актьорът Джерард Бътлър сподели в редица интервюта, че е много щастлив с настоящата си половинка модела Мадалин Генеа. Двойката е заедно от края на миналата година, а малко преди това Бътлър се е гушкал за кратко в ръцете на Бранди Гланвил, която е една от звездите в риалитито „The Real Housewives".

Миналата година Бранди сподели в телевизионно предаване, че е правила секс с актьора и че по скалата от 1 до 10, той би получил 11. Бътлър игнорира изказването ѝ и дори заяви, че не я познава и никога не я е виждал.

Тези дни обаче, Джерард се сети все пак за жената и в интервю пред радиоводещия Хауърд Стърн каза: „Ние прекарахме заедно известно време. Беше забавн. Един ден някакъв папарак се появи пред мен и ми каза: „Значи така...според Бранди Гланвил ти си страхотен в леглото", а аз бях изненадан и попитах: „Коя е Бранди Гланвил?". Не знаех фамилията ѝ, не съм знаел, че е публична личност и дори че разказва за случилото се на други хора. Почувствах се много зле. После схванах за какво ми говори. След това ѝ се обадих и ѝ казах, че не одобрявам постъпката ѝ, защото това са лични неща, които човек трябва да запази за себе си. Накрая ѝ се извиних, че не съм се сетил веднага коя е".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари