IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Матю Макконъхи е била прислужница преди да стане модел

14 март 2013 08 31

Камила Алвес е една съвременна Пепеляшка

Матю и Камила; Снимка: Getty Images

Матю и Камила; Снимка: Getty Images

Съпругата на холивудския актьор Матю Макконъхи - Камила Алвес призна, че когато е пристигнала в САЩ на 15-годишна възраст, тя не е можела да говори много добре английски и е работила като домашна прислужница цели четири години.

Красивата бразилка споделя: "Аз произхождам от обикновено семейство и не можех да се обадя на баща си и да му кажа да ми плаща сметките, така че сама трябваше да си изкарвам парите."

Към днешна дата 31-годишната сексапилна брюнетка е майка на три деца и живее охолен живот със своя известен съпруг.

"Баща ми винаги ми казваше, че преди да се превърна в кралица, трябва да се науча да се грижа за себе си сама. Първо започнах да почиствам къщи, после започнах да работя като сервитьорка в ресторанти и така до 19-годишна, когато започнах кариерата си на модел", спомня си г-жа Макконъхи.

Тя се среща с Матю през 2007 година в нощен клуб в Холивуд, който бил свърталище на доста знаменитости.

"Два пъти се срещнахме в бара, като аз нямах никаква представа кой е той! По това време той излизаше винаги с колоездача Ланс Армстронг и аз ги мислех за нещо като неразделна двойка."

В момента Алвес е лице на различни модни марки и е уважаван дизайнер на дамски чанти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари