IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт се мести в родината си след раздялата с Майли

15 март 2013 06 46

Актьорът започна да обзавежда дома си в Австралия

Лиъм Хемсуърт, Снимка: Reuters

Лиъм Хемсуърт, Снимка: Reuters

Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт е започнал да обзавежда дома си в родната Австралия дни, след като стана ясно, че е скъсал с половинката си Майли Сайръс.

В края на миналата година блондинът си купи къща в родината си, за която брои 1.6 млн. долара. Веднага след раздялата си с певицата и актриса, с която бе заедно то 2009 г., хубавецът се завърна при семейството си и прекарва времето си заедно с по-големия си брат Крис, съпругата му Елза Патаки и 9-месечната им дъщеричка Роуз.

„Той не изгледа нито щастлив, нито тъжен. Просто се наслаждава на времето, прекарано край близките си", каза източник пред E! News.

Лиъм и Майли късаха на два пъти през 2010 г. , а след това се сгодиха. И двамата обясниха, че не бързат със сватбата. Напоследък Сайръс показа буйната си страна и австралиецът прецени, че е по-необуздана, отколкото е очаквал и докато тя се стреми към партита, той иска по-спокоен живот.

23-годишният актьор е забелязан да купува оборудване за дома си и по всичко личи, че ще се установи засега в родината си. Майли от своя страна остава в Лос Анджелис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари