IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Крейг се държи като Джеймс Бонд и в реалния живот

15 март 2013 10 04

Британският актьор се държи агресивно с феновете си

Даниел и Рейчъл; Снимка: Reuters

Даниел и Рейчъл; Снимка: Reuters

Даниел Крейг за малко да счупи телефона на свой фен, който дръзнал да го снима как пазарува в супермаркета. Последният Агент 007 шокирал зяпачите със своето агресивно поведени към човек, който се опита да го снима със съпругата му Рейчъл Уайз в хранителен магазин в Ню Йорк.
Даниел избухнал в гневна ярост, изтръгнал телефона от ръцете на човека и започнал да му крещи: "Пазаруването на храни с жена ми наистина ли ви е толкова интересно?!"

За щастие на фена, Рейчъл се намесила и се опитала да го успокои. Тя взела телефона на човека и му го върнала, като му изнесла строга, но много учтива лекция по въпроса за неприкосновеността на личния живот. "Ситуацията можеше да излезе извън контрол, ако не беше тя', казва очевидец.

Двамата актьори се срещнаха и залюбиха на снимачната площадка на филма "Dream House" през 2009 г. Те са известни с това, че са много потайни за връзката си и не коментират личния си живот.
Даниел каза наскоро в интервю по темата следното: "Продадеш ли веднъж своята неприкосновеност не можеш да си я откупиш никога повече.''

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари