IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Райън се държи супер с децата

18 март 2013 11 39

Актрисата намеква, че гаджето ѝ ще бъде добър баща

Райън и Ева; Снимка: Splash News

Райън и Ева; Снимка: Splash News

Ева Мендес сподели, че гаджето ѝ Райън Гослинг е очарователен в ролята си на баща, в своя най-нов филм.

39-годишната актриса започна връзка с красивия канадец след като двамата се запознаха на снимачната площадка на филма "Мястото отвъд дърветата" (The Place Beyond The Pines).

Точно в тази криминална драма, Ева и Райън играят родители на едно момче и може би  това, че Гослинг се е държал нежно и грижовно с екранния си син, е накарало Ева да се влюби в него бързо-бързо.

Запитана дали нейният кавалер е добър с децата, тя ентусиазирано отговаря: "Той е супер. Обича бебетата, обича да си играе с малки деца. Възхитително беше да го видя в тази светлина."

Красивата актьорска двойка живее заедно в Ню Йорк от една година и въпреки че Райън е избиран за най-секси актьор, тя настоява че той я е впечатлил с това, че не обръща никакво внимание на външността си.

Кубинско-американската красавица също е призната за една от най-сексапилните жени в Холивуд, но тя не държи да бъде секс символ, а се надява хората да оценяват най-вече уменията ѝ на екрана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари