IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж и Стейси били пред сватба, а не пред раздяла

18 март 2013 14 28

Слуховете, че Клуни отново е ерген били неверни

Стейси и Джордж; Снимка: Reuters

Стейси и Джордж; Снимка: Reuters

Приятели на Джордж Клуни казаха, че той е влюбен до уши в бившата кечистка и настояща актриса - Стейси Кейблър и изобщо не се е разделил с нея. Той дори обмислял дали да не ѝ предложи брак и така да скъса с ергенския живот, най-накрая.

Макар да се говореше, че двамата са се разделили, близките на двойката твърдят, че връзката им, която продължава почти две години, е по-здрава отвсякога.

Причината е, че Стейси знаела как да се отнася с г-н Клуни, а той пък много харесвал нейната независимост, защото повечето му бивши приятелки са били много обсебващи.

Тя излизала сама и намирала с какво да се занимава винаги, когато той искал да бъде с приятелите си или когато е ангажиран по работа. В такива случаи блондинката дори не му се обаждала и изобщо не му правела фасони.

С времето обаче тя започвала да му липсва и той бил този, който започвал да ѝ звъни по телефона. "Не съм виждал Джордж да се чувства по-добре. Мисля, че той дори започва да осъзнава, че с годините заканата му да остане ерген, вече става безсмислена", каза негов близък пред сп. "National Enquirer".
Стейси Кейблър е с 20 години по-млада от Джордж Клуни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари