IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Джон Майер скъсаха за втори път

20 март 2013 06 54

Но това не е окончателно

Кейти Пери и Джон Майер; Снимка: Getty Images

Кейти Пери и Джон Майер; Снимка: Getty Images

Според медиите Джон Майер се канеше да предложи брак на половинката си Кейти Пери, а преди броени часове тя го заряза. Певицата за втори път се разделя с колегата си, откакто се събраха през лятото на миналата година.

Причината за скъсването им била повече от тривиална – работа. Близък до двойката обаче, заяви пред Us Weekly, че решението не било окончателно и Пери си оставила „вратичка".

„Краят между тях не е окончателен. Тя си остави вратичка. И двамата са силно фокусирани върху работата си в момента", заяви източникът пред медията.

28-годишната звезда, която се разведе с Ръсел Бранд през миналото лято, в момента записва третия си албум. Досега това очевидно не ѝ пречеше да се наслаждава и на връзката си. Майер от своя страна също демонстрира, че е лудо влюбен в брюнетката и заяви пред медиите, че се чувства много щастлив и за пръв път има нормална връзка, в която не усеща да излиза със знаменитост.

Хубавецът дори бе загатнал, че се вижда като съпруг на Пери. В списъка му със завоевания влизат жени като Тейлър Суифт, Минска Кели, Дженифър Анистън и Джесика Симпсън. Майер е известен с това, че не си поплюва и често прикача епитети към бившите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари