IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Елизабет Хърли изневерявала на Хю Грант

21 март 2013 14 40

Книга на неин любовник разкрива за аферите на актрисата по време на връзката ѝ с Хю

Елизабет Хърли, Снимка: Reuters

Елизабет Хърли, Снимка: Reuters

Преди много години една епична двойка в Холивуд се раздели. Става въпрос за непоправимия женкар Хю Грант и Елизабет Хърли. Вината бе изцяло хвърлена върху актьора, който често изневеряваше на любимата си, включително и с проститутки.

20 години по-късно обаче, една творба е на път да свали крехкия ореол от главата на Лиз, обвинявайки и нея в изневяра.

В книгата си By Some Miracle I Made It Out of There Том Сайзмор твърди, че по време на снимките на „Пасажер 57" той и актьорът Уесли Снайпс са били запленени от Хърли. Действието се развива през 1992 г. и Сайзмор описва как се е опитвал да свали актрисата, канейки я на среща.

Първоначално тя му отказала, но на другия ден се съгласила и дори го съблазнила със стриптийз, пише RadarOnline, позовавайки се на творбата.

51-годишният мъж твърди, че Лиз си свалила дрехите и започнала да танцува по бельо над масичката за кафе. „Беше много добро представление", пише Сайзман.

Том се преместил в Ел Ей, но след като разбрал, че тя има връзка с Хю Грант, който живеел в Лондон, чувствата му постепенно изстинали. Още по-зле станало, когато му се наложило да се измъква бос от къщата на Хърли, след изненадваща визита на официалния ѝ любим.

Актьорът допълва в книгата си, че бил много влюбен в британката и плакал, когато се разделили.

RadarОnline припомня, че това не е първият път, в който Елизабет се забърква в любовен триъгълник. Медията пише, че актрисата е приключила 3-годишния си брак с милиардера Арун Наяр, след като в него се намесил и играчът по крикет Шейн Уорн. Още докато била омъжена жена, Хърли се натискала с него и дори имало видео, на което се вижда как страстно го целува.

Хърли и Грант имаха 13-годишна връзка, която приключи няколко години след скандала през 1995 г, , когато той бе хванат със свалени гащи с проститутката Дивайн Браун. Въпреки срамната раздяла, двамата поддържат добри отношения и Хю дори е кръстник на сина на Елизабет Деймиън от флирта ѝ с продуцента Стив Бинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари