IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън с ново гадже

22 март 2013 07 03

Собственик на нощен клуб ще вкарва актрисата в правия път

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Скандалната актриса Линдзи Лоън има нов мъж в живота си. През последните години около дамата се шуми основно заради нейните провинения – кражби, неправилно шофиране, запои и т.н. Съдебните ѝ битки станаха почти ежемесечни, но ето, че късметът в личен план може и да ѝ се усмихне. Според RadarOnline Лоън вече си има гадже и това е музикантът и собственик на нощен клуб Ави Сноу.

26-годишната звезда и половинката ѝ са заедно от две седмици, пише още E!News. Ави е изпратил личния си частен самолет да вземе Линдзи и да я доведе в Лос Анделис този вторник (19.03), за да може да се яви в съда за поредното си дело. На него се реши Лоън да прекара 90-дневна рехабилитация в клиника за зависимости под строг надзор, като така успя да се измъкне от затвора за нарушена пробация и куп други престъпления.

Очевидно новата ѝ половинка е решен да ѝ помогне да си стъпи на краката."Ави не е някакво "парти животно". Той работи в тази индустрия, но има глава на раменете си", разкри източник пред Daily Mail.

„Той разполага с достатъчно средства, но не се увлича по наркотици, дори не пие много. Той добре знае какво е контрол и може да помогне на Линдзи", допълни още информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари