IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт все пак ще вдигат сватба

24 март 2013 06 54

Двамата са заедно и не смятат да прекратяват годежа си

Майли и Лиъм, Снимка: Reuters

Майли и Лиъм, Снимка: Reuters

В Холивуд слуховете често водят до грешни изводи. Преди седмица гръмна новината, че певицата и актриса Майли Сайръс се е разделила с годеника си Лиъм Хемсуърт. Като причина се изтъкна бурния живот на дамата, който не се нравел на австралиеца и той дори се завърна в родината си, за да бъде със семейството си. Раздяла обаче няма и преди броени дни Лиъм се завърна в Лос Анджелис. Близки до двойката издават, че те са заедно и не са се отказали от сватбените си планове.

„Откакто Лиъм се прибра в Лос Анджелис, Майли е в страхотно настроение. Те са заедно и продължават да планират сватбата си", каза източник пред сп. People.

Медиите докладваха за проблеми в отношенията на звездите и дори се заговори, че Хемсуърт флиртува с колежката си Дженюари Джоунс. Това обаче, не успя да скара влюбените.

Докато хубавецът бе в Австралия, певицата свали годежния си пръстен, което даде повод за предположения, че между тях наистина е настъпил краят. Майли обясни в Twitter, че пръстенът ѝ е бил на ремонт и затова не го е носила, а не защото се е отказала от годежа си с Лиъм. Сайръс дори позира в социалната мрежа с бижуто и заяви, че вече е спокойна, защото без него се е чувствала „гола".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари