IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Хлапето с ново хитово парче с участието на Графа (видео)

27 март 2013 15 11

Песента се казва "Както искаш"

Снимка: Monte Music

Снимка: Monte Music

Суперуспешният рапър и бийтмейкър Били Хлапето представи видеото към новия си сингъл „Както искаш". В парчето участва и музикалният му продуцент Владимир Ампов – Графа. Песента е по композиция и текст на Били Хлапето и Графа, а лейбълът Монте Мюзик гарантира за професионалната реализация на проекта – саунд и видео.

Режисьор на клипа е Васил Стефанов, картината е черно-бяла, главни действащи лица са Графа като шофьор на класическо английско такси и неговия тайнствен клиент Били Хлапето. За стилистиката на видеото отговорен е Василен Милков, а оператор е Алексанър Крумов.

Часове след премиерата на „Както искаш" гледанията в интернет са десетки хиляди, а положителните коментари стотици. Сингълът излиза в публичното пространство в удобен момент, за да набере популярност преди летния сезон, когато се очаква хитът да избухне в класациите и клубовете.

Вижте парчето тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Пепа ( преди 11 години )
Графът пее, но що за певец е Били Хлапето? Жалка история. Доста добре си плащат от парите на охлювъдите, които отмъкнаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар