IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър послуша Агилера

28 март 2013 07 05

Ще си взима творческа пауза

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър обмисля възможността да се оттегли за малко от публичното пространство. Годината за канадеца не започна особено добре, след като бе зарязан от половинката си Селена Гомес навръх новогодишните празници, а след това се отдаде на бурен живот, което се отрази на работата и здравето му. Този месец Бийбър ядоса феновете си като закъсня два часа за свой концерт. Дни по-късно пък припадна на сцената в Лондон.

„Мисля за следващия си албум, за следващото си турне... Или може би трябва да си взема почивка. Не трябва ли това да прави едно 19-годишно момче?", каза канадецът пред сп. Us Weekly.

Наскоро тийнейджърът бе посъветван от колежката си Кристина Агилера да се отдалечи от от камерите и да намери себе си. Блондинката показа загриженост за състоянието му и самата тя се вдъхнови за една почивка в Япония със сина си.

Изглежда Бибър може и да се вслуша в думите на една певица, вряла и кипяла повече от него и да преосмисли поведението си, което ще се отрази добре и на понакърнения му напоследък имидж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )