IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс излиза с бившия си приятел

28 март 2013 07 42

Звездата е засечена от папараците да вечеря със своята екс половинка Ник Джонас

Майли с Джо и Ник Джонас; Снимка: Getty Images

Майли с Джо и Ник Джонас; Снимка: Getty Images

Майли Сайръс е засечена от фотографите да вечеря със своя бивш приятел Ник Джонас (от "Джонас Брадърс"), като според приближени източници на двете тийн звезди, срещата им е била по бизнес и няма романтичен характер.
Бившата двойка , която беше заедно в продължение на две години до 2007 година, била забелязана в ресторанта "Patys" в Толука Лейк, Калифорния в понеделник (25 март).

Техният приближен източник е казал пред онлайн списанието HollywoodLife.com, че 20-годишната певица, която все още има "сериозни проблеми'' с годеника си Лиъм Хемсуърт, е излязла просто на бизнес среща с бившия си любим.

"Между тях няма абсолютно никакъв флирт. Те просто хапнаха и поговориха по приятелски за бъдещо общи проекти', казва вътрешният човек. Друг източник заявява: "Те си тръгнаха по отделно. Лиъм е бил напълно наясно, че тя е с Ник и че няма за какво да се притеснява изобщо.''

Майли и 23-годишния австралийски актьор Лиъм си направиха почивка един от друг по-рано този месец. Почивката дойде след слуховете, че той е изневерявал на Майли с актрисата Дженюъри Джоунс. Според последните слухове двамата се опитват да изгладят проблемите си, тъй като се обичат и не искат да се разделят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

smiler967 ( преди 11 години )
не вярвам Майли да се върне при Ник.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
xaxa ( преди 11 години )
su ( преди 11 години )