IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Родман се обясни на Десислава

29 март 2013 09 16

„Ако аз бях с теб, никога нямаше да те накарам да плачеш!”, каза на родната певица баскетболистът

Снимка: Костадин Кръстев- Коко

Снимка: Костадин Кръстев- Коко

Денис Родман изпадна в умиление пред Десислава, докато певицата гостуваше в студиото на „Къртицата". Ексцентричният баскетболист бе критикуван от всички за лошото си поведение в риалити формата.

„Разбирам, че е шоу, разбирам че е ексцентричен, но на мен ми идва в повече!" – открито заяви Десислава. Заедно с талантливата певица в студиото бяха Христо Стоичков, Емил Кошлуков и Мартин Захариев. Всички коментираха, че Денис Родман може да е голяма звезда, но му липсва възпитание.

След като се скара на Рут Колева, баскетболистът влезе в студиото, падна на колене пред Десислава и не спря да й прави комплименти. Въпреки това певицата му каза в очите - „Ако говореше на мен така, както на Рут, аз щях да се разплача!" Денис веднага контрира: „Това е шоу, аз играя, за да е интересно! А ти си толкова красива, че не бива да плачеш! Ако аз бях с теб, никога нямаше да те накарам да плачеш!"

Деси и Денис, Снимка: "Къртицата"

След като Денис Родман напусна студиото на „Къртицата", не пропусна отново да засипе Десислава с комплименти. Баскетболистът каза на изпълнителката на „Усещам", че знае, че е много добра певица и й желае успех!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари