IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис отвлича Ким в реклама на Ford

2 април 2013 06 32

Хилтън обяви, че няма общо с тази реклама и счита брюнетката все още за своя приятелка

Парис Хилтън, Снимка: Reuters

Парис Хилтън, Снимка: Reuters

Богатата наследницата Парис Хилтън се оказа действащо лице в интересна реклама на „Ford", която е анимирана и на нея се вижда как блондинката е на предната седалка на Ford Figo и гледа ехидно назад към багажника, в който са завързани трите сестри Кардашян – Клое, Кортни и Ким – със запушенa уста. Рекламата изобразява отношенията ма Хилтън с известния риалити клан, тъй като открай време се знае, че бившите най-добри приятелки Ким и Парис от години не се долюбват.

Пред TMZ Хилтън побърза да обясни, че е изумена от илюстрацията, направена от JWT India, защото тя не мрази семейство Кардашян, а напротив – счита всички негови членове за нейни приятели.

Рекламата е част от кампания с участието на известни личности, които отвличат своите съперници. Наскоро в подобна карикатура лъсна и бившият италиански премиер Силвио Берлускони, който отвлича три оскъдно облечени жени, които изглеждат като проститутки.

Снимка: PacificCoastNews.com

Ford публично осъди кампанията за тяхната кола Figo, която е достъпна само в Южна Азия. Семейство Кардашян реагира бурно на гаврата с трите жени и смята да закара създателите на анимацията в съда.

Парис от своя страна коментира само, че не таи лоши чувства към Ким или друг от фамилията ѝ. Преди години двете бяха най-добри приятелки, но след като секслентата на бременната в момента риалити звезда я направи в знаменитост, приятелството им се превърна в ожесточена конкуренция за внимание и ги скара за дълго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари