IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърходър ще прави приют за животни

3 април 2013 05 53

Иска да научи младите на състрадание

Иън Сомърхолдър, Снимка: Reuters

Иън Сомърхолдър, Снимка: Reuters

Актьорът от „Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър е не само красив и талантлив, но и голям любител на животните. Наскоро красавецът стана лице на козметичната марка Josie Maran , като 10 % от приходите от продадените продукти ще отиват в благотворителната му фондация „ Ian Somerhalder Foundation". Във видео, част от рекламната кампания на продуктите, хубавецът сподели, че дори иска да направи приют за малтретирани животни.

„Един от многото проекти, върху които фондацията ми работи, е построяването на приют за животни със селскостопанска ферма и лагер за младежи. Когато един млад човек дойде в тази ферма, той ще се научи на състрадание към животните. Ако започнем да съчувстваме на животните, ще можем да го правим и за хората", казва Иън във видеото.

Актьорът, който от години е гадже на българката Нина Добрев, все още не е решил къде да локализира идеята си. Негови фенове също могат да помогнат за събирането на средства, като дарят пари във фондацията му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари