IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гомес накара Бийбър да я изреже от филма си

4 април 2013 06 24

Певицата и актриса не иска да има нищо общо с него

Селена Гомес, Снимка: Reuters

Селена Гомес, Снимка: Reuters

Селена Гомес усилено се опитва да се дистанцира от бившото си гадже Джъстин Бийбър. Макар че скоро двамата се видяха за пръв път след раздялата им и се разбраха да не се обиждат публично (нещо, което в действителност само тя правеше спрямо него), актрисата е изискала от експоловинката си да премахне всички кадри с нея в предстоящия си документален филм „ Never Say Never", който трябва да излезе в 3D формат по Коледа.

20-годишната половинка буквално полудяла, след като неин приятел я уведомил, че ще присъства в продукцията на Бийбър, която се снимаше, още докато бяха двойка.

Източник заяви, че Гомес „иска да продължи напред" и категорично е заявила, че не желае да участва в DVD-то под никаква форма.

Приятел на Селена я защити като обясни, че тя не е пускала съобщения на Бийбър, нито има вина за поведението му, каквато медиите се опитват да ѝ вменят. „Джъстин не оставя на мира Селена и единствената причина тя все още да си вдига телефона е, че ѝ е по-лесно така, отколкото да се справя с тормоза му по друг начин. Толкова е типично за мъжете да обвиняват жените, че не могат да се справят с живота си", каза източникът, цитиран от Female First.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Габи ( преди 11 години )
Те двамата бяха страхотна двойка! Какво стана с тях? Аз мисля , че ако той я изреже от филма няма да е толкова вълнуващо!Харесвам ги и двамата но несмятам , че раздялата им беше добра идея!!!Пожелавам им успех в кариерата и в живота!!! Страхотни са!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
123 ( преди 11 години )
( преди 11 години )
милите... живи да ги оплачеш...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар