IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон си мие лицето с ябълков оцет

4 април 2013 07 03

И обича често да сменя парфюмите си

Скарлет Йохансон, Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон, Снимка: Reuters

Вероятно сте чували, че ябълковият оцет е ефективен, когато искате да отслабвате, но според Скарлет Йохансон той е полезен и за кожата. Актрисата, която може да си позволи всякаква скъпа козметика и процедури, се е спряла на тази подправка.

„Направих малко проучване на натуралните продукти за кожа и разбрах, че оцетът може да бъде доста ефективен, ако имаш някакви пъпки по кожата. Действа леко агресивно на лицето, но въпреки това е ефективен", сподели звездата от „Изгубени в превода", цитирана от Female First.

Що се касае до ароматите, атрактивната блондинка признава, че обича да ги сменя често.

„Обожавам Dolce & Gabbana Desire – той е много женствен и е подходящ за вечерно време. През деня предпочитам ароматите на Bourbon French Parfums , които имат флорални нотки. Харесва ми да сменям парфюмите си", обяснява дамата.

Скарлет е превърнала червените си устни в емблематичен знак и почти никога не се разделя с това червило. „ Dolce & Gabbana Passion Duos са идеалната марка за мен. Ако искате да носите червено и коралово на устните си, гледайте да не използвате „сухо" червило", съветва Йохансон.

Любимото червило на Скарлет. Снимка: thebeautylookbook.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари