IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери отрече, че очаква момче

9 април 2013 06 03

Дамата е бременна, но не знае пола на бебето си

Хали Бери, Снимка: Reuters

Хали Бери, Снимка: Reuters

Миналата седмица стана ясно, че актрисата Хали Бери очаква дете от годеника си Оливие Мартинес. Носителката на „Оскар" е бременна в третия месец и според медиите очаква момче. Изглежда това са само предположения, защото самата Бери призна, че не знае какъв е полът на бебето.

„Чувствам се невероятно. Това беше най-голямата изненада в живота ми, ако трябва да бъда честна. Мислех си, че вече съм преминала времето, в което мога отново да стана майка. Така че това е голяма изненада и то страхотна", каза прелестната Хали пред CNN.

По-късно Бери допълни, че с Оливие все още не знаят пола на бебето.

Актрисата има дъщеря – Нала, от връзката си с Габриел Обри. Двамата водиха ожесточена битка за попечителството на малката, която Хали накрая спечели.

Звездата се сгоди за французина през 2011 г. и това ще е първото дете за Мартинес. Той искаше да отведе любимата си и дъщеря ѝ във Франция, но съдът забрани на Хали да се премести там по настояване на Обри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари