IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото гадже на Брадли го върти на малкия си пръст

10 април 2013 06 45

Манекенката Суки Уотърхаус явно си знае цената

Брадли и Суки в Бостън; Снимка: Splash News

Брадли и Суки в Бостън; Снимка: Splash News

Според последните слухове новата приятелка на Брадли Купър - британският модел Суки Уотърхаус е започнала да го върти на малкия си пръст. Холивудската звезда вече се чуди как да угоди на доста по-младото си гадже.

Източници, близки до актьора твърдят пред RadarOnline, че: "Суки кара Брадли буквално да марширува. Тя само щракна с пръсти и той я покани в Бостън, въпреки че беше зает със снимките на новия си филм. След това, тя му каза, че иска да разгледа Париж и той веднага се зае да организира пътуването им до френската столица, без да щади пари."

Според източника Суки се държала така властно с г-н Купър, защото не искала той да я третира като един от своите поредни романи, а желаела много повече от него.

"Тя е амбициозна и има успешна кариера в модния бизнес, особено в Обединеното кралство, но отчаяно иска да стане известна и в Щатите. Тя също така мечтае за актьорска кариера и се надява Брадли да я запознае с някои продуценти и режисьори, които да й дадат тласък в това начинание", допълва информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари