IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Хайди Клум се изявява като моден дизайнер

10 април 2013 08 27

Шест-годишният Самюел твори модели за тениски

Хайди Клум, Снимка: Reuters

Хайди Клум, Снимка: Reuters

За повечето 6-годишни деца да спазват контура в книжките за оцветяване е голямо постижение, но за синът на Хайди Клум и Сийл - Йохан Самюел това е лесна задача. Звездният наследник може да се похвали, че е мини моден дизайнер, което може да накара Ромео Бекъм леко да му завиди.

Синът на немския топмодел явно е наследил любовта си към модата от своята майка и е започнал да проектира линия от тениски, която ще се предлага в лимитирана серия.

Йохан е създал очарователни детски блузки и ризки, които ще се произвеждат и в бебешки размери. Дрехите са в ярки цветове и са ръчно рисувани по скици на момчето.

Йохан е имал доста позитивна мотивация за това начинание - средствата от продажбата на дрехите от колекцията "Babies R Us" ще бъдат дарени на благотворителна организация, която помага на бедни деца. Очаква се това да са около 50 хиляди долара.

Тази забавна и творческа новина идва една седмица след стресиращата вест, че 7-годишният син на Клум - Хенри, както и двете му детегледачки, за малко са щели да се удавят в океана по време на почивката на Хайди и четирите ѝ деца в Хавай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари