IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт подари на Кристен писалка за рождения ѝ ден

11 април 2013 10 50

Актрисата навърши 23 години на девети април

Робърт и Кристен; Снимка: Getty Images

Робърт и Кристен; Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън зарадва гаджето си Кристен Стюарт с луксозна писалка за двадесет и третия ѝ рожден ден. Събитието беше във вторник (9 април) като двамата са празнували в компанията на своите колеги Ашли Бенсън и Ники Рийд. Горещият актьор е похарчил цели 30 хиляди паунда, за да купи въпросното, супер луксозно, пишещо средство.

Писалката се произвежда в лимитирана серия и е на автомобилния гигант Bentley в  сътрудничество с италианската марка Tibaldi. Причината за необичайния подарък на Роб е фактът, че неговата партньорка от сагата "Здрач" колекционирала химикалки и вече разполагала с доста голямо разнообразие от стилни и красиви модели.

"Писалката, която Роб ѝ подари е от бяло и жълто, 18-каратово злато и е покрита с родий и рутений (платина). Той специално я остави да я гравират с името на актрисата, датата и посланието "от Р."", разказва пред вестник Daily Star, приятел на Роб.

"В света има само 40 такива писалки, така че тя наистина е колекционерска рядкост.''

Приятелят на 26-годишния британски актьор твърди, че Кристен бавно, но постепенно е успяла да спечели доверието на Роб отново, след като миналата година му изневери.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари