IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременността на Хали Бери няма да я спре от X-Men

13 април 2013 11 33

Но героинята ѝ Сторм вече няма да бъде толкова опасна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хали Бери още не може да се нарадва на шанса отново да бъде майка. Дамата е бременна в третия месец от годеника си Оливие Мартинес и призна, че не е вярвала, че ще има шанса да роди отново. Актрисата има дъщеричка Нала, от връзката си с Гейбриел Обри, а дали ще има второ момиченце или този път ще е момченце, не е ясно до момента.

Бери е на 46 години и е забременявал по естествен начин, което се среща рядко рядко. Актрисата няма намерение да се залежава у дома и успокои феновете си, че ще влезе в ролята на Сторм в поредната лента от X-Men, - X-Men: Days Of Future Past.

Снимките на продукцията трябва да започнат по-късно тази годината и тръгнаха слухове, че Хали няма да участва в нея, заради големия си корем.

„Едно нещо е сигурно – с още едно бебе на път, мама няма как да си вземе почивка. Сторм вероятно няма да продължава да рита з*адници, както го правеше досега, защото няма как да заснемем бойни сцени. Ще променим малко първоначално-замисления ѝ образ, но тя ще продължава да бъде важна част от екипа на X-Men", каза Бери на пресконференция в Рио Де Женейро, Бразилия.

Когато роди Нала преди 5 години, Хали все пак си взе известно време почивка, за да се възстанови и да се погрижи за малката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари