IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз купи колело на Олга

15 април 2013 09 24

Актьорът платил 2000 лири за подаръка

Том Круз и Олга, Снимка: Reuters

Том Круз и Олга, Снимка: Reuters

Том Круз е щедър не само към дъщеря си Сури, но и към любимите си колеги. Актьорът си партнира с Олга Куриленко в лентата „Oblivion" и между тях се е заформило голямо приятелство. Бившият съпруг на Кейти Холмс дори е изненадал своята колежка с подарък за 2000 британски лири. Том ѝ е подарил колело, за да може актрисата да си прави спининг часовете у дома.

„Том винаги мисли за това как да направи хората край себе си по-щастливи. И когато Олга му сподели, че иска да тренира, но смята посещенията във фитнеса за скучни, той я заведе на специален спининг и тя буквално се влюби в него", разказа източник прес Sun.

След това Круз решил да я сюрпризира и със самото колело, което куриери са докарали в дома ѝ в Лондон.

„Той изпрати колелото в дома ѝ в Лондон", допълни информаторът.

Том и Олга прекарват много време заедно покрай премиерите на лентата „Oblivion". Двамата често вечерят заедно и се виждат дори извън светски събития, което даде повод за слухове, че са повече от приятели.

Наскоро Куриленко сподели впечатленията си от Круз с думите: „Той е невероятен. Той идваше на снимачната площадка с голям ентусиазъм и заразяваше всички с него. Том е енергичен и щедър".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари