IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън и Ози Озбърн са пред развод

15 април 2013 10 07

Най-шантавото семейство в шоубизнеса е на път да се разпадне

Шарън и Ози; Снимка: Reuters

Шарън и Ози; Снимка: Reuters

Шарън и Ози Озбърн наскоро разкриха, че "живеят разделени в Бевърли Хилс" и така разпалиха слуховете, че са пред развод.

Двамата съпрузи, които са заедно от повече от 30 години, не само живеят разделени, но и се виждат изключително рядко. Наскоро семейният дом на семейството в Холивуд беше пуснат в продажба и го купи самата Джесика Симпсън. Откакто не живеят във въпросното имение, Ози е наел една къща в Бевърли Хилс, а жена му обитава хотел на три километра от дома на мъжа си, докато в нейния бъдещ дом тече основен ремонт.

Приятелите на двойката са споделили, че се страхуват за брака им, който бил на ръба на колапса. Освен това родителите на Кели и Джак вече не носели брачните си халки.

Източник, близък до Шарън, е казал пред вестник "The Sun" следното: "Те живеят на различни адреси и не прекарват много време заедно. Вече изобщо не се държат като мъж и жена. Те дори не вечерят заедно."

Друг източник добавя: "Шарън и Ози са имали много възможности да се срещнат през последните няколко седмици, но явно не желаят да го направят."

Нещата стават още по-лоши за тях идния месец, тъй като рокерът Ози тръгва на турне в Австралия и Нова Зеландия с групата си "Black Sabbath", а Шарън заминава за Великобритания, за да бъде съдия в шоуто "X Factor", което значи, че в следващите три месеца те вероятно няма да се видят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари