IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера стана съседка на Чарли Шийн

16 април 2013 06 34

Певицата си купи имение за 10 млн. долара

Кристина Агилера, Снимка: Reuters

Кристина Агилера, Снимка: Reuters

Криза е и много звезди продават домовете си, но пък и инвестират в имоти. Кристина Агилера например, с лека ръка даде 10 млн. долара, за да стане съседка на Чарли Шийн.

Екссъдийката в риалито „Тhe Voice" си е закупила луксозен дом в комплекса „Мълхоланд". По-рано тази година Агилера продаде имота си в Лос Анджелис на цена 13,5 млн. долара. Той има добавена стойност, тъй като преди Кристина негови собственици са били и други звезди – Ози и Шанън Озбърн.

Новата придобивка на блондинката разполага с шест спални, осем бани, солен басейн и СПА, пише TMZ.

Наскоро Шийн си купи имение в района, за което обаче даде далеч по-малка сума – 4,8 млн. долара. Чарли е известен с хедонистичния си начин на живот и може и да създава проблеми на Кристина. Актьорът прави постоянно партита, а други негови съседи докладват следното:

„Той непрекъснато влачи различни жени по късните часове на нощта. Те остават до другия ден. По време на партитата си той пуши и пие в двора на къщата си, а музиката е висока. Това се превръща в някаква лудост за нас".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари