IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Снимах World War Z заради синовете си

18 април 2013 06 07

Те били големи фенове на зомбитата

Брад Пит, Снимка: Reuters

Брад Пит, Снимка: Reuters

Последният филм на Брад Пит се различава от всичките му останали. Актьорът се потапя в света на зомбитата и се бори за оцеляването на човечеството. Досега, изключвайки „Интервю с вампир", Пит не се е впускал във фантастичния кино-свят, където има свръхестествени същества, Причината да участва в тази продукция обаче, се кореняла в синовете му, издаде самият той.

„Вижте, преди пет години не знаех нищо за зомбитата. Днес се считам за експерт в тази област. Това малко ме плаши, защото просто исках да направя филм, който момчетата ми да гледат преди да навършат 18 години. Филм, който да им хареса. А те обожават зомбитата. И заради тях направих World War Z", сподели пред журналисти в Лас Вегас актьорът.

Фантастичната лента е режисирана от Марк Фостър , а в нея Пит си партнира с Мирел Енос и Матю Фокс. Идеята за екранизирането на тази история идва преди осем години. На няколко пъти се правят опити за създаването на филма, но безуспешни. Така първоначалният бюджет скача от 125 млн. до 175 млн. долара.

В Америка лентата излиза на големия екран на 21 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари