IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли стана домакин на бляскавата вечер

18 април 2013 14 33

Актрисата продължава да подкрепя каузата срещу рака на гърдата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли и Кейт Хъдсън се превърнаха в бляскав тандем, след като обединиха усилията си в последното събитие, свързано с рака на гърдата. То се състоя в хотел „Waldorf Astoria" в Ню Йорк. Елизабет, която е посланик на Estee Lauder за информираността, свързана с рака на гърдата, подкрепяше темата на вечерта в блестяща, дълга розова рокля.

Кейт контрастираше в драматичен черен тоалет с дълги ръкави. По-късно към дамите се присъедини и годеникът на блондинката - Матю Белами от групата Muse. На галата присъстваха и други знаменитости като дизайнерката Вера Уанг, сър Елтън Джон и наследницата на козметичния гигант Estee Lauder – Айрин Лаудер (внучка на Есте).

Козметичният концерн създаде своя фондация за борбата с рака на гърдата преди 14 години. Елизабет работи в тясно сътрудничество с марката от доста години и е запален защитник на каузата, въпреки че самата тя не се е докосвала до болестта.

Британската актриса е казвала по темата следното: "Баба ми имаше рак на гърдата, както и няколко мои приятелки. Това е болест, която засяга всички. Не знаем кой ще пострада - баба, приятелка, майка, леля, сестра, братовчедка, колежка. Сега, повече от всякога е важно жените да се информират за рака на гърдата, тъй като процентите на заболяването се покачват всяка година."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари