IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис ще се разведе на минутата с Ким, ако му се извини

19 април 2013 06 38

И трябва да бъде искрена

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Ким Кардашян, Снимка: Splash news

Точно когато си мислим, че безкрайният развод на Ким Кардашян и Крис Хъмфрис няма как да стане по-странен и интересен, някой от „героите" привлича вниманието със свое изказване. Този път Хъмфрис се обади с решението за тяхната законна раздяла – човекът просто иска извинение.

Ако риалити звездата помоли за прошка спортиста, той веднага ще ѝ даде развод, пише RadarOnline, позовавайки се на думите на близък до звездите.

„Той никога не е казвал, че няма да се разведе. Просто има определени условия, с които Ким трябва да се съгласи и те не включват пари", каза източникът.

По-рано стана ясно, че играчът на Brooklyn Nets иска 7 млн. долара от бившата си. Сега условието е по-различно.

„Казано просто, Ким трябва да му се извини в съда тази сутрин. И ако той усети, че е искрена, той ще се съгласи на бърз развод. Но това не е всичко! Кардашян трябва да го направи и в медиите. Ако в съда тя се държи глупаво, той определено ще се бори до последно с нея", каза още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари