IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не Майли, Лиъм отложил сватбата

19 април 2013 09 14

Сайръс била съсипана от решението му

Лиъм и Майли, Снимка: Reuters

Лиъм и Майли, Снимка: Reuters

Сватбата на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт е под въпрос. Двойката имаше проблеми във връзката си преди месец и все още работи върху решаването им. Звездите се сгодиха миналата година и през лятото на 2013 г. се очакваше да вдигнат сватба.

След кратка раздяла Лиъм се върна при Майли, но тогава те заявиха, че отлагат сватбата за неопределено време. По думите ѝ излизаше, че Майли е взела това решение, но всъщност Лиъм е настоявал да отложат венчавката им.

„Сватбата е отложена. Но Майли напира тя да се състои възможно най-скоро и постоянно му промива главата с това. Лиъм беше този, който пожела нещата да се забавят и каза, че още не е готов за тази важна стъпка. Майли е доста разстроена, тя беше сигурна, че ще се омъжи най-късно година след годежа си", разкри източник пред RadarOnline.

Той допълни, че Хемсуърт се чувствал като в капан от желанието на Сайръс да се оженят в кратък срок. Но тъй като не искал да нарани чувствата ѝ, си траел.

„Майли е много разстроена от решението му. Тя не иска да го загуби и разбра, че не трябва да го пришпорва", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари