IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн вярвал, че жена му иска да го убие

22 април 2013 12 09

Това се дължало на злоупотребата с наркотиците и алкохола, разбира се

Ози и Шарън миналата година; Снимка: Getty images

Ози и Шарън миналата година; Снимка: Getty images

През последните месеци Ози Озбърн е бил под влиянието на какви ли не вещества, които са го карали да вярва, че преданата му съпруга Шарън планира да го убие. Наскоро стана ясно, че известното риалити семейство на британския рок музикант е пред развод. 

64-годишната Шарън е споделила пред свои близки, че през последните 18, кошмарни месеца е водила битка с див човек, който не е спирал да гуляе от сутрин до вечер.

Тя разказвала, че Ози се е движел из дома им в Ел Ей и е крещял, че тя се опитва да го убие. Това е и причината Шарън да се изнесе от семейния им дом преди два месеца  и да иде да живее на хотел. Музикантът от групата "Black Sabbath" е прекарвал шест дни и нощи без сън, само на наркотици и алкохол. "Ози знае, че е накарал Шарън да мине през ада, но истината е, че той не помни половината от това, което е правил", казва източник, близък до двойката.

"Той ходеше с едни и същи дрехи през цялото време и не се къпеше. Превърна се в голямо разочарование за нея. Той живееше в един въображаем свят и през по-голямата част от времето си въобразяваше какви ли не неща. Когато му се случеше да заспи, на другия ден започваше да пие още преди закуска. Шарън така и не знаеше кой му доставя алкохола и наркотиците, които тя толкова мрази."

Преди няколко дни Ози заяви пред медиите, че е чист повече от месец, явно надявайки се да си върне съпругата, но тя определено не била сигурна, че би живяла в подобен ад отново.

"Тя преживя достатъчно през годините. Бракът им приличаше на битка с рака. Мисля, че тя е готова да сложи край", допълва приятел на Шарън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари