IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лора Крумова ще става майка

23 април 2013 09 18

Телевизионната водеща очаква бебе през септември

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Екипът на предаванията на bTV - "Тази събота" и "Тази неделя" ще се увеличи с още един член, тъй като водещата им Лора Крумова очаква бебе тази година. Щастливата новина обяви самата Лора по време на гостуването си в предаването на Росен Петров „Нека говорят".

Журналистката трябва да роди дете на дългогодишния си приятел Сотир, който е инструктор по сърф, през септември.

Бъдещата майка сподели, че през първите месеци от бременността ѝ било по-трудно да свикне с мисълта за майчинството, но вече се е настроила психически за промяната, която ѝ предстои в живота.

Телевизионната кариера на Лора стартира в Канал 3, след което през 2000 година започва работа в Нова телевизия като репортер, телевизионна водеща в предаването на Георги Коритаров „Коритаров лайв" и в сутрешния блок „Здравей, България", където работи до юни 2010 година. От декември 2010 година тя е телевизионен водещ в седмичното предаване по bTV „Тази неделя", а от 2011 година води съботния сутрешен блок на bTV - „Тази събота".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

danail.yordanov.16 ( преди 10 години )
Лора Крумова е набор 79, верно не изглежда на толкова, но... Тъй че, уважаеми Анонимен, на кооолко повече от христовата възраст е според Вас?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Не,абсолютно никакво значение няма на колко ражда.Просто открих поредната грешка в статията и го написах.Както казах,да са живи и здрави.Лора е приятна и спокойна дама,бъдещият татко също е много симпатичен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TheLittleAngel ( преди 10 години )
До Анонимен: Какво значение има, не ми е много ясно... Хали Бери е на 46 и е бременна, но какво от това? Да не би да е забранено, жена да роди дете, ако не е в 20-те си години?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Лорето е на доста повече от христовата възраст,но няма значение.Да им е честито!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар