IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Петифър снима секссцени за „Петдесет нюанса сиво“

24 април 2013 09 24

Актьорът няма да е Крисчън Грей, а просто мотивира продуцентите да побързат с екранизацията на романа

Алекс Петифър, Снимка: Getty Images

Алекс Петифър, Снимка: Getty Images

Актьорът Алекс Петифър, познат от лентата „Професия: Стриптийзьор" е снимал секссцени от романа „Петдесет нюанса сиво", който се очаква да излезе на екран догодина. Интересното в случая е, че той не е бил на кастинг за ролята на героя Крисчън Грей, а се е съгласил да снима кратко видео по молба на режисьора Гъс Ван.

Ван заснел сцената, в която Грей отнема девствеността на Анастейша Стийл и я изпратил на продуцентите Universal Pictures, за да ги пришпори да побързат с организацията покрай проекта.

По план филмът трябва да излезе на екран през лятото на 2014 г. , но до момента дори не е избран актьор за главната роля в продукцията.

Романът предизвика голямо внимание не само в Америка. Той буквално провокира женските фантазии и разтърси домакинствата, в които средностатистическата домакиня закопня за садо-мазохистичния Крисчън Грей. Затова и борбата за ролите в екранизацията на творбата са ожесточени.

За ролята на главния герой се спрягат Иън Сомърхолдър, Мат Боумър, Крис Пайн, Александър Скарсгард, Райън Гослинг, Майкъл Фасбендър, Заке Ефрон. А Анастейша може да бъде представена от Ема Уотсън, Ема Стоун, Лейтън Мийстър, Рууни Мара, Ашли Бенсън, Елизабет Олсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари