IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм ще дебютира в американския Vogue

25 април 2013 07 15

Дамата, която все по-рядко снима фотосесии, а предпочита да твори дрехи, за пръв път застава на корицата на американското издание на модната библия

Виктория Бекъм, Снимка: Reuters

Виктория Бекъм, Снимка: Reuters

Виктория Бекъм получи още едно признание за работата си като дизайнер. Съпругата на Дейвид преговаря с Ана Уинтур за първата си американска корица на Vogue.

Макар че Вики вече не живее в Америка, откакто съпругът ѝ не работи за отбора „Ел Ей Галакси" тя усилено развива бизнеса си в САЩ и участва в различни ревюта и седмици на модата в страната.

Г-жа Бекъм се е изявявала няколко пъти на различни корици на Vogue, но досега никога не е успяла да се „докопа" до изданието под ръководството на Ана Уинтур.

„Пош води преговори за бъдеща корица и интервюто, в което ще говори за местенето си в Англия, за работата на Дейвид в Париж и за малката си дъщеричка", сподели източник пред Daily Star.

"Това е голяма работа за нея и тя много иска да се случи. Освен това много ѝ харесва идеята Ана Уинтур да накара всички да работят за нея", допълни информаторът.

Миналата година се говореше, че Вики ще излезе в мартенския брой на американския Vogue, но това така и не се случи. До момента тя се е появявала на кориците на британския, руския и турския вариант на списанието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари