IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Мюлер на лечение при психиатри

4 май 2013 11 34

Денис Ричардс временно поема попечителството на близнаците на Чарли Шийн

Брук Мюлер, Снимка: Reuters

Брук Мюлер, Снимка: Reuters

Докато Катрин Зита Джоунс доброволно постъпи в психиатрия, за да контролира биполярното си разстройство, Брук Мюлер бе заставена да го направи. Бившата съпруга на Чарли Шийн не страда от болестта на актрисата, но вече 19 пъти е постъпвала в клиника за лечение по различни причини. Този път съдът нареди на Мюлер да постъпи в медицинското заведение под строг психиатричен контрол, тъй като представлявала опасност , както за себе си, така и за децата и близките си.

Брук е станала пациент на клиника на 1 май тази година, а 4-годишните ѝ близнаци за пореден път са под грижите на друга бивша съпруга на Чарли Шийн – Денис Ричардс. Денис ще получи временно попечителство над децата, докато състоянието на майка им не стане стабилно, пише Female First.

"Брук бе отведена в медицинския център в сряда вечерта, след като бе определена като опасна за себе си и другите. Тя от години има зависимост към наркотиците и умът ѝ не е наред. Ситуацията е много тъжна", каза източник пред RadarOnline.com:

Близки на Мюлер издават, че тя не искала да се подлага на никакво лечение и категорично отричала да има психически проблеми.

„Брук тотално отказва да признае, че има ментални проблеми. Дори и след като загуби Макс и Боб тя продължава да настоява, че няма нужда от никакво лечение. Единственият начин тя да получи достъп до момчетата е, ако вече се е включила в някаква програма за лечение", допълват близки до звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари