IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брюнетката Ан Хатауей стана платинена блондинка

7 май 2013 06 40

Актрисата смени цвета на косата си драстично

Ан Хатауей; Снимка: Getty Images

Ан Хатауей; Снимка: Getty Images

Ан Хатауей продължава да експериментира с косата си. Миналата година актрисата подстрига дългата си, кестенява коса съвсем късо за ролята си в "Клетниците". Сега пък Ан реши да смени драстично цвета на косата си и я боядиса в платинено русо.

Новата си, смела визия носителката на "Оскар" показа на 6 май в Ню Йорк, на изложбата "Punk: Chaos to Couture". Бившата брюнетка сподели на звездното събитие, че нейното вдъхновение за промяната е Деби Хари (американска изпълнителка на пънк и поп рок музика). Ан се появи на червения килим в ретро рокля на Valentino от 1992 година.

"Не можех да повярвам, когато Валентино ми показа снимка на роклята и ме попита дали искам да я нося. Попита ме дали не съм решила да заложа на пънк визията, но аз го успокоих, че по-скоро искам да приличам на принцеса и той ми изпрати роклята."

По ирония на съдбата 30-годишната актриса трябваше да носи тоалет на същия дизайнер, на "Оскар"- ите, по-рано тази година, но в последния момент го замени с рокля на Alexander McQueen, за да не се дублира с колежката си Аманда Сейфрид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари