IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър и Мила Кунис взимат уроци по танци

8 май 2013 06 40

Влюбените се вдъхновили от филма "Наръчник на оптимиста"

Мила и Аштън се целуват страстно; Снимка: Splash news

Мила и Аштън се целуват страстно; Снимка: Splash news

Аштън Къчър и приятелката му от една година - Мила Кунис са започнали да взимат уроци по танци, след като се вдъхновили от хитовия филм "Наръчник на оптимиста". Според американския таблоид "National Enquirer", влюбената двойка си е наела личен инструктор, който да им разкрие тайните на балните танци.

"Аштън и Мила се влюбиха в танца между героите на Брадли Купър и Дженифър Лорънс във въпросния филм. Лентата ги вдъхнови да се научат да танцуват и те практикуват най-малко четири пъти седмично. Това определено е подобрило връзката им и в спалнята", твърди източник, близък до актьора.

Бившият съпруг на Деми Мур обичал да гледа и танцовото шоу "Dancing Stars", но бил категоричен, че не би участвал в него, колкото и добър да стане с танците, тъй като риалити предаването било за залязващи звезди според него.

В момента 35-годишният Аштън и 29-годишната Мила прекарват повече от времето си в Лондон, където тя снима новия си филм "Jupiter Ascending".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари