IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс бойкотира сватбата на сестра си

9 май 2013 11 20

Актрисата не харесвала младоженеца

Джулия Робъртс; Снимка: Reuters

Джулия Робъртс; Снимка: Reuters

По-малката полу-сестра на Джулия Робъртс - Нанси Моутс помолила актрисата да ѝ стане шаферка на предстоящата ѝ сватба. Джулия не само отказала, но и заявила, че няма да присъства на церемонията, тъй като не харесва бъдещия мъж на Нанси – Джон Дилбек.

"Джулия не мисли, че бъдещият съпруг на Нанси е подходящ за нея. Тя е убедена, че той иска да използва финансово сестра ѝ, тъй като не разполага с пари", разкрива източник, близък до звездата. "Нанси и Джон се преместиха от Джорджия близо до Лос Анжелис, а той работеше в ресторант, но напусна веднага след като Нанси си намери работа като асистент в сериала „Клуб „Веселие" (Glee)", разкрива информаторът.

"Джон наскоро направи и сензация като падна на колене и предложи брак на Нанси пред членовете на целия екип на хитовото шоу на FOX."

Създател на сериала е Райън Мърфи, който е режисьор на филма с Джулия Робъртс „Яж, моли се и обичай", тоест ясно е, че тя е намерила работа на по-малката си сестра. "Джулия не иска да ходи на сватбата, за да покаже ясно на Нанси, че няма да ѝ прави повече услуги или пък да ѝ помага финансово ", твърди източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари