IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров и Шарапова са заедно поне от 6 месеца

9 май 2013 13 24

А от вчера връзката им е съвсем официална

Григор и Мария; Снимка: Splash News

Григор и Мария; Снимка: Splash News

Българският шампион по тенис – Григор Димитров има връзка с Мария Шарапова поне от шест месеца. Вчера, след победата на Гришо над Новак Джокович на турнира „Madrid Open", той си позволи да го снимат по улиците на испанската столица, как целува нежно дългокраката рускиня.

Естествено веднага медиите гръмнаха, че двамата имат романтична връзка и че Мария е талисманът на Димитров. 26-годишната Маша е номер 2 в женския тенис в момента, а 21-годишният българин е един от най-обещаващите мъже в тениса.

Снимки от ноември 2012 година обаче показват, че двамата спортисти не са заедно отскоро, а минимум от около 6 месеца. На кадъра, който ви показваме, те се разхождат в Милано, в края на миналата година и макар да се държат като случайни познати, всъщност още тогава някои журналисти са ги заподозрели в афера.

Във вторник Григор каза пред Sports Illustrated, че е бил вдъхновен от "няколко думи" от приятелката си, за победата над Джокович.

Тази пролет става и точно една година, откакто Мария отмени годежа си с баскетболиста Саша Вуячич.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

eвала момче ( преди 10 години )
Постигна невероятен успех!!!Пре*ба едновременно мъжка ракета номер 1 в света и номер 2 при жените :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар