IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Дауни Джуниър се оцени на 100 млн. долара.

13 май 2013 06 14

Актьорът иска толкова за участието си в две комиксови екранизации

Робърт Дауни Джуниър, Снимка: Reuters

Робърт Дауни Джуниър, Снимка: Reuters

Казват, че човек трябва да си знае цената и изглежда актьорът Робърт Дауни Джуниър се оценява на 100 млн. долара. Точно толкова иска 48-годишната звезда за продълженията на „Железният човек" и на „Отмъстителите". В първата комиксова сага Джуниър влезе наскоро в ролята на милионера Тони Старк за трети път. Актьорът има участие и в другата героична лента отново в образа на Железния човек.

Коментарите му, че е получил хонорар в размер на 50 млн. долара за участието си в „Отмъстителите" предизвикаха смут във филмовите среди и накараха продуцентите от  Marvel Studio да се изчервят.

Робърт обаче ни най-малко не се притеснява и смята, че си е заслужил всеки цент. По тази причина той заплаши, че няма да се яви на снимачната площадка на „Отмъстителите 2", ако и този път не бъде добре заплатен. Лентата трябва да започне да се снима след 9 месеца.

„Не е ли лудост това? Те са толкова ядосани (Marvel Studio), не мога да повярвам. Аз съм стратегически разход", сподели звездата пред сп. GQ.

Продуцентите на „Отмъстителите 2" са в процес на преговори с останалите актьори, участвали в първата част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Ради ( преди 10 години )
***, за какъв се мисли пък тоя?! Да го уволнят!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар