IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк са ненаситни един за друг

14 май 2013 07 11

Красивата двойка показа любовта си на тенис турнира в Мадрид

Ирина и Кристиано; Снимка: Getty Images

Ирина и Кристиано; Снимка: Getty Images

Футболната звезда Кристиано Роналдо и топмодела Ирина Шейк за пореден път показаха, че са лудо влюбени един в друг. Двамата посетиха мач от тенис турнира "Мадрид Оупън", но вместо да се наслаждават на играта, те се наслаждаваха на своята близост

Според свидетелите, играчът на "Реал Мадрид" и 27-годишната му любима не са били много съсредоточени в мача между Рафаел Надал и съперника му Давид Ферер.

Тяхната публична проява на привързаност идва само две седмици, след като бразилският модел Андреса Урач заяви пред света, че Кристиано изневерява на рускинята с нея.

Футболистът бързо отрече тези изявления на страницата си в Twitter с думите: "Дълбоко възмутен съм от опита да бъде засегнат личният ми живот по такъв начин. Просто искам да се изясни, че всъщност по това време (на 22 април) съм бил в хотел Villa Magna и съм давал интервю за репортера Ману Сайнц, нещо, което той може да потвърди. Всичко останало е чиста измислица и фалшификация."

28-годишният португалец Кристиано, който в момента живее в столицата на Испания, често е разделен от красивата си приятелка, а това неизбежно води до слухове, че двамата си изневеряват. Той обаче, все още не иска да скрепи с брак връзката си с красивата брюнетка, а тя наскоро каза: "Животът ще покаже дали с Кристиано ще създадем семейство. Аз съм щастлива с връзката ни, защото той ме кара да се усмихвам."

Самият Роналдо стана баща преди три години на Кристиано Джуниър, чиято майка остана неизвестна. Малко след появата на бебето той започна да излиза с Ирина, която се държи като майка на малкия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари